Kantoor der Kerkelijke Administraties, de administratieve dienstverlener voor kerken en instellingen.

Collectieve zorgverzekering 2018

Uitbreiding aanbod collectieve zorgverzekeringen

 

Naast Pro Life en Zilveren Kruis nog 11 andere zorgverzekeringen mogelijk via het KKA

 

 

LogoProLife

www.prolifecollectief.nl/kka

 

Goed nieuws van Pro Life voor (potentiële) deelnemers in de collectieve zorgverzekering van het KKA

Bij Pro Life mogen de vrijwilligers van de kerk en aanverwante stichtingen in 2018 meedoen in de collectiviteit voor de medewerkers. Dit betekent dat voor de vrijwilligers de korting op de basisverzekering verhoogd wordt van 7,5% naar 9%. De korting op de aanvullende verzekering was en blijft voor beide groepen 10%.

 

Wim_DSC_8693_BEW Wim van Rossum, accountmanager bij Pro Life, vertelt over de Principe polis:

 

Pro Life biedt toegang tot christelijke zorg
Christelijke zorg is gebaseerd op Bijbelse normen en waarden. Zorg die wordt gegeven vanuit naastenliefde. De meerwaarde van christelijke zorg ontstaat in situaties waarbij geloof en zorg elkaar raken. Bijvoorbeeld bij ingrijpende gebeurtenissen in uw leven: relatieproblemen, psychische problemen of het verlies van een dierbare. Dan is het belangrijk dat de zorgverlener begrijpt waarom u bepaalde keuzes maakt.

Een zorgverzekering van Pro Life sluit aan bij een christelijke levensovertuiging
Wij vergoeden geen medische handelingen die het leven opzettelijk beëindigen. Wij vergoeden reguliere en christelijke zorg. Zodat u de zorg krijgt die u nodig heeft. Én die het beste bij uw overtuiging past.

Waar kunt u bij Pro Life op rekenen:

  • Een onderscheidende zorgverzekering zonder vergoeding voor abortus en euthanasie.
  • Verantwoorde zorg, zoals Ivf waarbij geen restembryo’s (overtollige bevruchte eicellen) ontstaan.
  • Zorggarantie bij geestelijke gezondheidszorg. U kunt binnen 4 weken terecht bij een christelijke zorgverlener. Op maximaal 30 autominuten reistijd vanaf uw woonadres.
  • Een ruime keuze uit reguliere en christelijke zorgverleners.
  • Een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen met vergoedingen voor reguliere en christelijke zorg.

 

20170912ProLifeVoorkantVraag hier uw offerte aan

Kiest u voor een offerte per post, ontvangt u deze eind november én krijgt u daarbij de cd ‘Love Divine III’ van Jan Mulder cadeau.

Let op: als u een digitale offerte aanvraagt, kunnen wij u de cd niet toesturen!

 

Meer informatie?

Heeft u vragen over de zorgverzekering van Pro Life of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de offerte dan kunt u contact opnemen met Elly Davelaar. U kunt haar mailen, maar wilt u liever telefonisch contact dan kunt u haar bereiken via telefoonnummer (0342) 42 27 31 (ma/di/do).

 


 

Samenwerking UPIVA voor Zilveren Kruis en nog 11 andere zorgverzekeraars

Zilveren Kruis heeft besloten om per 1 januari 2018 de samenwerking met het KKA op te zeggen. Daarmee wijzigen de bestaande kortingen van Zilveren Kruis. In samenwerking met serviceprovider UPIVA hebben we echter voor een goede oplossing gezorgd.

Nieuwe mogelijkheden

Upiva heeft voor het KKA een prachtige vergelijkingsmodule ingericht waarin u de pakketten en tarieven van maar liefst 12 zorgverzekeraars met elkaar kunt vergelijken. Bij diverse verzekeraars is een exclusieve collectiviteitskorting van toepassing.

Ook als u al een zorgverzekering bij één van deze verzekeraars heeft, kunt u via de module per 1-1-2018 van de extra korting profiteren. Overstappen naar een andere verzekering, die (nog) beter aansluit op uw wensen, kan natuurlijk ook en is eenvoudig online te regelen. Welke verzekering het beste bij uw situatie en eventueel die van uw gezin past, ontdekt u door gebruik te maken van de uitgebreide keuze- en vergelijkingsmogelijkheden die de module biedt.

Bent u geen predikant, medewerker of vrijwilliger van de kerk, maar wilt u wel uw zorgverzekering via het KKA afsluiten dan kunt u deze link gebruiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de module of de aangeboden zorgverzekeringen via UPIVA? Wij hebben geregeld dat u die direct kunt stellen aan UPIVA. Het telefoonnummer is (088) 000 83 14.