Kantoor der Kerkelijke Administraties, de administratieve dienstverlener voor kerken en instellingen.

Verkrijgbaar via KKA: de kracht van Basecone

U kent wellicht het gemak van het boekhoudpakket van KKA: Twinfield. Maar wist u dat boekhouden nóg gemakkelijker en efficiënter kan? Koppel Basecone aan uw Twinfield-account en u kunt eenvoudig en snel alle facturen, bonnetjes en documenten aanleveren en met één klik verwerken in uw administratie.

Gemakkelijk uploaden

Lever alle facturen en documenten gemakkelijk en veilig aan via de website van Basecone. Hoe dat in zijn werk gaat, kunt u hieronder zien.

Vraag nu een Basecone-account aan bij KKA

Met uw Basecone-account kunt u gratis gebruikmaken van de Basecone App. De app is beschikbaar voor iOS en Android. Maak snel en eenvoudig een foto van uw bonnetje of factuur. Dat kunnen meerdere facturen zijn, maar ook meerdere pagina’s. Direct klaar om te versturen en te verwerken. Aanleveren van documenten via e-mail is ook mogelijk. Dit kan via een eigen e-maildomein. Vanwege de veiligheid kan het e-mailverkeer versleuteld verzonden en ontvangen worden. Nog een andere manier is het aanleveren via ’drag-and-drop’, dit kan vanuit Dropbox, Google Drive e.d.

Alles in één keer!

Het is niet nodig om uw facturen en documenten één voor één aan te leveren. U maakt gewoon één grote stapel en uploadt deze naar Basecone. Met de eenvoudige splits- of samenvoegoptie kunt u alles knippen en samenvoegen zoals u wilt. U kunt hieronder zien hoe gemakkelijk dat gaat.

Taggen en verwerken

Als u uw documenten hebt geüpload, kunt u ze voorzien van aanvullende informatie. Gaat het om een inkoopfactuur? Markeer ze dan met de tag ‘inkoop’. Zo heeft u altijd en overal al uw gegevens overzichtelijk bij de hand. Niet alleen uw inkoopfacturen worden eenvoudig en snel door Basecone verwerkt, maar u kunt ook eenvoudig uw verkoopfacturen verwerken. Hierbij kunt u gemakkelijk debiteuren aanmaken en opslaan in uw boekhoudpakket. Naast in- en verkoopfacturen kunt u ook kastransacties verwerken of memoriaal boekingen maken. Op deze manier is altijd een bewijsdocument achter uw transactie in uw boekhoudpakket beschikbaar.

Documenten autoriseren

Wanneer u uw documenten eerst wilt autoriseren voordat ze verwerkt worden, kunt u uw factuur toewijzen aan een of meerdere autorisatoren.

Document hub

Basecone is uw eigen ‘document hub’. U kunt gemakkelijk verschillende soorten documenten uploaden en organiseren, maar ook makkelijk terugvinden, opvragen, autoriseren en boeken naar verschillende financiële systemen. Facturen verwerken naar een ERP- of boekhoudsysteem? Geen probleem, uw document hub maakt het eenvoudig en efficiënt.

Integratie met boekhoudpakketten

Alles wat u doet in Basecone is direct in uw boekhouding te vinden. Dit komt doordat KKA zorgt voor een naadloze integratie met ons online boekhoudpakket Twinfield.

Beveiliging en beschikbaarheid

Veiligheid, betrouwbaarheid en dus een goede en snelle beschikbaarheid staan bij KKA hoog in het vaandel. Basecone sluit hierbij goed aan en heeft de nodige maatregelen getroffen om uw data te beschermen. Voor meer informatie over de veiligheid kijkt u hier.

Online archief

Naast het verwerken van facturen biedt Basecone de mogelijkheid om documenten en facturen toe te voegen aan het online archief. Documenten en facturen zijn vervolgens gemakkelijk te ordenen en terug te vinden. Zo heeft u uw ordners digital beschikbaar, waar dan ook en wanneer u maar wilt.

Dagelijkse back-up

Elke dag maakt Basecone een versleutelde reservekopie en bewaart deze zorgvuldig. Zo raakt u nooit iets kwijt.

KKA: één loket/helpdesk

Voor kerken en stichtingen is KKA supervisor van Basecone. Dit heeft als voordeel dat u met al uw vragen over uw administratie, jaarrekening, Twinfield en Basecone bij één loket terecht kunt, namelijk bij KKA in Amersfoort. U kunt ons bellen, (033) 467 10 12 en mailen.

En wat kost dat nu?

Via KKA kosten al deze voordelen u slechts € 9,95 per maand per drie gebruikers (exclusief btw). Deze kosten heeft u door het grote gebruiksgemak vast snel terugverdiend!

Kennismaken met KKA, Twinfield en Basecone? Bezoek een informatieavond!

Wij nodigen u van harte uit om gratis een van onze informatieavonden bij te wonen op het hoofdkantoor van KKA in Amersfoort. Meer informatie en data vindt u hier.

Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen, geheel vrijblijvend. We zijn u graag van dienst!