Kantoor der Kerkelijke Administraties, de administratieve dienstverlener voor kerken en instellingen.

KKA begroet 500e Twinfield-gebruiker!

Sinds 2011 is KKA dealer van Twinfield voor kerkelijk Nederland. Twinfield is het online boekhoudpakket voor snel en efficiënt boekhouden. Langzamerhand gaan steeds meer kerken over op online boekhouden en verdwijnen de eigen handmatige systemen of boekhoudingen die in Excel worden bijgehouden.

Altijd en overal veilig beschikbaar

Bij Twinfield wordt de administratie volledig in de cloud opgeslagen en geback-upt. De meest actuele financiële gegevens zijn altijd en vanaf iedere locatie beschikbaar. Het enige dat een gebruiker nodig heeft, is een webbrowser met internetverbinding. Er zijn diverse technische maatregelen genomen waardoor de veiligheid optimaal gewaarborgd is.

Zekerheid en continuïteit

Het lijkt erop dat de ANBI regelgeving een extra stimulans is voor een kerkenraad om de wijze waarop zij de administratie voert nog eens tegen het licht te houden. Ook meer zekerheid over de continuïteit van de administratie is een reden om Twinfield te overwegen. Het is dan makkelijk om de administratie over te dragen aan een andere betrokkene. Is een vrijwilliger niet beschikbaar dan kan KKA de rol snel overnemen. Wanneer u wilt of als u even hulp nodig heeft, kijkt KKA gemakkelijk online met u mee. De gestage groei leidde ertoe dat op 11 mei 2017 de 500e gebruiker werd geregistreerd.

Een mooie mijlpaal!

 

Voorlichtingsavonden

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden op ons kantoor in Amersfoort. Op de pagina ‘Nieuws’ van onze website kunt u zien wanneer de volgende avond gepland is.

Meer weten over Twinfield? Lees hier meer of neem contact met ons op.

Graag tot ziens!