Kantoor der Kerkelijke Administraties, de administratieve dienstverlener voor kerken en instellingen.

KKA is Twinfield-dealer voor Kerkelijk Nederland

Efficiënt online boekhouden

Met Twinfield kunt u veel efficiënter werken. Enkele voorbeelden:

  • door handige koppelingen bent u in staat om (automatisch) bankafschriften in te lezen van meer dan 25 banken, zoals ABN AMRO, de Rabobank, maar ook van de SKG.
  • Twinfield kan eenvoudig gekoppeld worden aan het LRP (LedenRegistratiesysteem PKN). Uw ledenmutaties worden automatisch verwerkt in de boekhouding. U hebt continu zicht op de financiële situatie en daarmee de begroting.
  • De kredietbeheerfuncties in Twinfield geven u controle over het betaalgedrag. Aanmaningen automatiseert u gemakkelijk.

Bekijk deze video en ontdek zelf hoe eenvoudig Twinfield werkt. Kortom: zoveel gemak, u houdt ongetwijfeld tijd over!

Samenwerken

Wanneer u wilt, kijkt KKA gemakkelijk online met u mee. De mate van de samenwerking tussen u en KKA bepaalt u zelf. Met het abonnement ‘Penningmeester Raadplegen’ kunt u altijd en overal uw eigen administratie inzien. Met het abonnement ‘Penningmeester Muteren’ kunt u de volledige administratie voeren. En heeft u hulp nodig? Geen probleem, KKA ondersteunt u graag.

Praktisch, veilig en zonder zorgen

Twinfield betekent zorgeloos, snel en efficiënt online boekhouden. Uw administratie wordt volledig in de cloud opgeslagen en geback-upt. De meest actuele financiële gegevens zijn altijd en vanaf iedere locatie beschikbaar. Het enige dat u nodig heeft, is een webbrowser met internetverbinding.

Er worden vele technische maatregelen genomen waardoor de veiligheid optimaal gewaarborgd is.

Kennismaken met KKA en Twinfield?

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden op ons kantoor in Amersfoort. Op de pagina ‘Nieuws’ kunt u zien wanneer de volgende avond gepland is. Graag tot ziens!

Klik hier als u nog meer wilt weten over Twinfield.