Kantoor der Kerkelijke Administraties, de administratieve dienstverlener voor kerken en instellingen.

Verzuimverzekering inclusief arbodienst voor kerken en aanverwante instellingen

 

 

Financiële zekerheid en effectieve verzuimaanpak, met persoonlijk ondersteuning

 

 

LogoGoudse

 

Verzuimverzekering inclusief arbodienst

 

De verzuimverzekering van de Goudse biedt u een vergoeding voor het loon/traktement dat u twee jaar aan een zieke of arbeidsongeschikte medewerker/predikant moet doorbetalen.

Bovendien wordt u ondersteund door een gecertificeerde arbodienst zodra de werknemer/predikant ziek is. Zo voldoet u aan de verplichtingen van de Wet verbetering poortwachter en de nieuwe Arbowet.

Brochure

Voor een uitgebreide brochure over de verzuimverzekering klikt u hier.

Vrijblijvende offerte

Wanneer u geïnteresseerd bent in een geheel vrijblijvende offerte voor een verzuimverzekering inclusief arbodienst voor uw medewerkers en/of predikanten dan klikt u hier.

Wanneer u het financiële risico niet wilt verzekeren, dan kunt u er voor kiezen om alleen een arbodienstcontract af te sluiten, om zo aan de nieuwe Arbowet te voldoen.

KKA is een overeenkomst aangegaan met de arbodienst Perspectief om u een compleet pakket voor uw medewerkers aan te kunnen bieden. Zij zijn al een aantal jaren de arbodienstverlener voor alle predikanten van de PKN.

 

LogoPerspectief

Verplichting arbodienstcontract

 

Per 1 juli 2017 is de nieuwe Arbowet van kracht. Deze wijziging vraagt van werkgevers dat het één en ander opnieuw geregeld wordt. Voor kleinere werkgevers is de belangrijkste wijziging dat het vanaf 1 juli 2017 weer verplicht is om een basiscontract bij een arbodienst af te sluiten.

Verder moeten werkgevers de werknemers in de gelegenheid stellen om altijd toegang tot de bedrijfsarts te hebben en moet de preventiemedewerker een duidelijke rol krijgen.

Als u op dit moment al een arbodienst heeft, dan wordt u over dit onderwerp door hen verder geïnformeerd. Bestaande arbodienst contracten worden aangepast aan de nieuwe wetgeving.

Het eerste jaar is een overgangsperiode. Werkgevers hebben nog tot 1 juli 2018 de tijd om alles goed te regelen.

Informatie Perspectief

Voor informatie over de arbodienstverlening van Perspectief klikt u hier.

Aanmelden

Wanneer u zich wilt aanmelden voor de arbodienstverlening van Perspectief dan klikt u hier.

 

Meer informatie over de verzuimverzekering of arbodienst?

Heeft u vragen over de verzuimverzekering of de arbodienst neemt u dan contact op met Elly Davelaar. Zij is op maandag en dinsdag bereikbaar via telefoonnummer (0342) 42 27 31. U kunt haar ook mailen: e.davelaar@kkabarneveld.nl.